HT Solar Nederland

Over ons

Over HT Solar Nederland

HT Solar Nederland is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Zonne-energie houdt in dat u duurzaam stroom opwekt met uw eigen 100% groene stroom installatie. HT Solar is gespecialiseerd in het opwekken van zonnestroom door middel van Zonnepanelen. Ons groothandelbedrijf in zonnepanelen is ontstaan vanuit HT Solar Nederland Projects Groep.

Adviseren en ontzorgen

Zonne-energie is een specialistisch vakgebied en wij ontzorgen u dan ook graag. Wij adviseren u graag over uw duurzame investering in een pv-systeem. Daarnaast installeert ons professionele zonnepanelen-installatieteam graag de zonnepanelen voor u. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van subsidies, btw compensaties en andere fiscale aspecten.

Ruime ervaring in pv-systemen

We zijn specialisten o.a. de sectoren: agrarisch, MKB, semi-overheid, en particulieren. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en ontzorgen op het gebied van leasing van zonnepanelen. Voor een overzicht van onze referenties en vakgebieden verwijzen wij u naar onze projecten. Zo krijgt u een goed overzicht van de mogelijkheden.